Så kan du engagera dig i Framtidens Natur & Kulturarv!

Det finns flera möjligheter att engagera dig i föreningen.

I samarbete med Studiefrämjandet kommer vi att utveckla ett utbud av kurser och event som ska utgöra grunden för vår volontärverksamhet.

Vi erbjuder möjligheter för fler ska lära sig mer om naturen och kulturarvet. Vi erbjuder möjligheter för att fler ska kunna delta i effektiva åtgärder när det kommer till att vidmakthålla och stärka de värden vi vill värna.

De som genomför kurserna kommer att dels få ett diplom – ett bevis på nyvunnen kunskap och engagemang. Än mer viktigt är att du blir en del av ett växande antal människor som kommer att erbjudas deltagande i evenemang där du tillsammans med andra kommer att jobba för specifika områden – runt om i landet. Blir du engagerad får du också möjligheter att påverka innehåll och utformning av aktiviteterna.

Hur gör jag då, konkret?

Aktiviteterna startar i höst men vi önskar din intresseanmälan redan nu. 😊

Fyll i dina uppgifter och preferenser i formuläret nedan, så hör vi av oss så fort vi har kursutbudet klart!

Anmäl ditt intresse!

Vi återkommer så snart nya aktiviteter har spikats.

    Jag vill lära mig mer om:*A: Natur - känna igen djur, växter och naturtyperB: Natur - vidmakthålla och återskapaC: Kulturarv - känna igen och förstå bakgrundenD: Kulturarv - vidmakthålla och restaurera

    Jag är främst intresserad av:*A: Föredrag och utflykter (vardagar kvällstid)B: Kurser (halv eller heldagar, på helg)C: Event – aktiviteter i fält (halv eller heldagar, på helg)D: NaturCamp – aktiviteter i fält med övernattning (riktar sig till dig som är 12-15 resp. 16-25 år)